May 7, 2010

Südame heaks

Üks põnevamaid ettevõtmisi meie koolis oli südamenädala raames korraldatud jalgsikäimispäev ,,Reipalt koju". Vahetundide ajal kaaluti ja mõõdeti kõik õpilased ja soovi korral ka õpetajad. Terviseõpetaja Kaie juhendamisel arvutati välja igaühe kehamassiindeks. Seega sai igaüks teada, kui normis ta tervis on.
Peale tunde jagunes koolipere viieks meeskonnaks vastavalt kojuminekusuunale. Koduteele asuti klassijuhatajate saatel. Õp. Astrid juhatas 1. - 2. kl. õpilasi Lembevere küla suunal. Õp. Elin oli saatjaks Mälgi-Karijärve suunal. Õp. Margiti meeskond käis Suure-Konguta , Väike-Konguta ja Pombre suunal. Õp. Katrini ja õp. Eva meeskond koosnes Elvas või selle lähedal elavatest õpilastest. Õp. Kaie juhendamisel läbiti teekond Kapsta külas elavate laste kodude juurde. Kõik matkajad jälgisid loodust, külaelu, laulsid või mängisid puhkepausidel.
Päeva lõpuks selgus, et kokku läbiti 470,2 km. Kõige pikem teekond oli Elvas elavatel Margol - 12,8 km ja Krisetel - 11,6 km. Lühim kodutee väljaspool Annikoru asulat oli 1. klassi Jaagul - 2,1 km.
Arvukad fotod jäävad meenutama lustlikult läbitud koduteed.

No comments: